Madonna u 55.

'Ja sam upravo sada doživjela prosvjetljenje'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Madonna je proslavila svoj 55. rođendan, no ne prestaje raditi. Sprema veliko iznenađenje...

Madonna je u zadnje vrijeme postala aktivnija na društvenim mrežama, pa objavljuje svakodnevne stvari do svojih inspiracija. Obožavatelji su joj uputili rođendanske čestitke, a ona je tu priliku iskoristila da se svima zahvali ali i da podrže njezinog prijatelja uspješnog pedijatra Erica Borgesteina.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

'Hvala svima na lijepim željama za rođendan. Hvala vam na bezuvjetnoj ljubavi. Tako bih mogla nabrajati u nedogled, no proslavite moj rođendan tako da podržite rad predivnog čovjeka, mog osobnog heroja, uspješnog pedijatra, doktora Erica Borgsteina koji čini čuda za čovječanstvo', poručila je 55-godišnja pop diva koja se pak osjeća duplo mlađe!

>> Madonna: Seks i vrhunska provokacija - to joj je U KRVI!

Rođendan je proslavila s obitelji, te otkrila kako je 16-godišnja kćer Lourdes i tri godine mlađi Rocco čine sretnom.
'Nekada zaboravimo na prave vrijednosti. Ja sam upravo sada doživjela prosvjetljenje. Za to mi je trebala samo jedna minuta i pogled na tri osobe kojima sam trenutačno okružena', piše Madonna. Zabavi u Francuskoj pridružio se i njezin 29 godina mlađi dečko plesač Brahim Zaibat.

Osim toga, Madonna izgleda ima i novog asa u rukavu. Priprema novi projekt o kojem se još jako malo zna, a na Instagramu je objavila i novi video u kojem otkriva tek djelić slagalice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene