Hollywood su prošle godine potresli navodi o seksualnom zlostavljanju za koje je optužen Weinstein koji to negira.

Galerija


Madonna je još jedna od zvijezda koja je osramoćenog filmskog producenta Harveyja Weinsteina optužila za neželjene seksualne ponude, piše u četvrtak BBC.

Vezani članci Brad Pitt Pogledajte kako je prije 33 godine izgledao holivudski zavodnik koji voli biti u vezi s kolegicama River Phoenix (Foto: Profimedia) Poslije smrti ovog glumca pojavile su se brojne teorije zavjere, a on je danas svom bratu velika inspiracija

Hollywood su prošle godine potresli navodi o seksualnom zlostavljanju za koje je optužen Weinstein koji to negira.

Pjevačica je rekla kako je Weinstein "prešao granice" dok su zajedno radili na njezinom dokumentarnom filmu "Istina ili izazov" 1991. godine.

Madonna je za The New York Times opisala kako je bio "nevjerojatno seksualno napastan i otvoren prema njoj dok su zajedno radili".

"U to je vrijeme bio oženjen i ja nisam bila zainteresirana", dodala je. Film "Istina ili izazov" distribuirala je tvrtka filmskog mogula Weinstein Company, koja je prošle godine proglasila bankrot nakon što su ga 2017. smijenili s mjesta direktora.

"Bila sam svjesna da je isto činio s mnogo drugih žena koje sam poznavala iz industrije", rekla je Madonna za list.

"Sve smo smatrale kako Harvey smije to činiti jer je toliko moćan i uspješan, kao i njegovi filmovi, te svi žele raditi s njima pa smo zbog toga morale to trpjeti".

Weinstein i članovi uprave njegovog studija prošlog su mjeseca postigli načelnu nagodbu sa ženama koje ga optužuju za spolno napastovanje.

Odvjetnici su rekli da je nagodba kojom bi se riješile građanske tužbe i odštetni zahtjevi vrijedna oko 44 milijuna dolara.

Međutim, Weinstein se još uvijek mora suočiti s kaznenim prijavama povezanim s drugim optužbama za seksualno zlostavljanje i silovanje, kao i građanske tužbe, uključujući i onu glumice Ashley Judd.

U dužem članku, činilo se kako je Madonni, koja je nedavno nastupala na Eurosongu u Izraelu, laknulo što su se u slučaj sada uključile vlasti.

"Kada se to napokon dogodilo, pomislila sam 'napokon'", rekla je pjevačica.

"Nisam navijala iz sveg glasa jer nikada neću navijati za nečiji pad", dodala je Madonna. "Mislim da to ne privlači dobru karmu". (Hina)

Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" pohrlila u zagrljaj najdražeg muškarca: Ovo je dečko lijepe Gabrijele Pilić