dnevnici na instagramu

Kraljica popa razbjesnila javnost komentarima pa otkrila da je imala koronavirus i sada je imuna

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: AFP) +0 Madonna (Foto: AFP) Galerija

Madonna je, kako tvrdi, preboljela koronavirus, no nije poznato da li je imala simptome. Sve je objavila u svom dnevniku kojeg vodi na Instagramu.

Kraljica popa uvjerena je kako ima antitijela koronavirusa nakon što se testirala. 61-godišnja Madonna sve je otkrila na Instagramu, gdje vodi svoj "dnevnik karantene".

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

"Testirala sam se prije nekoliko dana. Otkrila sam da imam antitijela. Sutra ću otići u dugu vožnju, spustit ću prozore i udisat ću zrak koronavirusa", ispričala je pop legenda na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna je, kako tvrdi, preboljela koronavirus, no nije poznato da li je imala simptome. Stručnjaci su pak istaknuli kako ne treba značiti da je osoba imuna na koronavirus ako u svom organizmu ima antitijela.

Kraljica popa nedavno je pokrenula brojne rasprave na društvenim mrežama kada je rekla da je divna i grozna stvar što je koronavirus sve ljude napravio ravnopravnima. Nakon brojnih komentara video je obrisala sa svojim društvenih mreža.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju JFK s djecom (Foto: Dnevnik.hr) Kennedyjevi (Foto: Dnevnik.hr) JFK i Jackie Kennedy (Foto: AFP) Jackie Kennedy (Foto: AFP) +0 Jackie Kennedy (Foto: AFP) Zanimljivosti Prokletstvo najpoznatije američke obitelji: Nakon predsjednika ubijen je i njegov brat, a sestra je imala tragičan život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene