''Što si je to učinila?''

Madonna zaprepastila fanove izgledom svojeg lica izbliza: ''Ovo me zaista uplašilo, neću lagati!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna je već poznata po šokantnim objavama na svojim društvenim mrežama, a sada je pratitelje zaprepastila zadnjim fotografijama koje je objavila.

S obzirom na popularnost društvene mreže TikTok, njoj su se pridružile i mnoge slavne osobe, među kojima i 63-godišnja Madonna.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Pjevačica često objavljuje videozapise na TikToku, a posebno voli snimati sebe s raznim efektima koje ova društvena mreža nudi. 

Ovoga puta šokirala je gledatelje iskoristivši efekt koji povećava jagodice na licu, zateže oči te uvećava usne, a komentari na izgled su poprilično negativni.

@madonna

 

♬ original sound - madonna

''Ovo me zaista uplašilo, neću lagati'' komentar je koji je skupio i čak 60 tisuća lajkova, a mnogi drugi se slažu s time da ovaj efekt pjevačici ne pristaje.

''Zašto algoritam misli da sam htjela ovo vidjeti?'', ''Jednostavno ću se nastaviti sjećati kako je divna bila 90-ih. Ikona'', ''Što se ovdje događa?'', ostatak je komentara na video, a neki je čak uspoređuju i s Donatellom Versace, koja je poznata po neprirodnom izgledu svojeg lica nakon brojnih estetskih operacija.

Madonna je prije nekoliko mjeseci također zaprepastila obožavatelje fotografijama u toplesu, a Instagram je zbog neprimjerenog sadržaja fotografije uklonio.

Objavila je seriju fotografija na kojima pozira na krevetu, a na mnogima od njih pokazala je i previše. Pozirala je gotovo potpuno gola, a zbog njezinih kompromitirajućih poza fanovi su je prozvali u komentarima.

Madonna u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svojim ponašanjem, pa to mnoge čudi. Prije nekoliko mjeseci posljednji istup je imala u showu popularnog voditelja Jimmyja Fallona, u kojem je promovirala svoj koncertni film "Madame X". Madonna je pred kamere stigla u ultrakratkoj haljini, a u jednom trenutku je ustala iz fotelje te se bacila preko voditeljeva stola.

On u tom trenutku nije znao što točno napraviti, pa ju je pokušao pokriti svojim sakoom, no onda je ona podigla suknjicu i pokazala malo i previše gledateljima. U showu je priznala i da obožava opijate, a bez dlake na jeziku je komentirala još nekoliko detalja iz svojeg života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene