Nakon što je ostavila fanove na Novom Zelandu da čekaju 90 minuta kako bi koncert započeo, Madonna se slomila kada je izašla na scenu.


Kraljica popa uglavnom se čini nedodirljiva, ali ipak postoje stvari koje i nju dovedu do ruba. Koncert u Novom Zelandu kasnio je 90 minuta što je naljutilo okupljene fanove, ipak sve su joj oprostili kada se slomila na sceni i zaplakala zbog gubitka sina.

Vezani članci Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet Slika nije dostupna VELIKA POMIRBA Zajedno na skijanju

Rocco je doslovno pobjegao od svoje majke k ocu u London. Madonna ga je sudskim putem pokušala vratiti, ali to joj nije pošlo za rukom. Rocco ostaje s ocem i ne namjerava se više nikada vratiti Madonni. Kraljica se rasplakala i rekla okupljenim fanovima kako ne postoji veća ljubav od one koju majka osjeća prema sinu. Posvetila mu je pjesmu 'La vie en rose'.

Iako se pomirila s time da joj se sin ne vraća, ona ne odustaje od toga da mu i dalje bude majka. Kako je rekla bliskim prijateljima, učiniti će sve da njezinom sinu ništa ne fali i da uvijek bude siguran.