Veselo!

Kraljica popa proslavila rođendan u susjedstvu pa objavila video u klinču s dvije žene: ''Rođendanski poljupci''

Madonna Madonna Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 5 Madonna - 7 Madonna - 9 Madonna - 8 Madonna - 6 Madonna - 4 Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 1 +0 Madonna Galerija

Pjevačica Madonna proslavila je svoj 64. rođendan, a čini se kako se ova pop-zvijezda potpuno opustila u srednjim godinama.

Pjevačica Madonna proslavila je svoj 64. rođendan, a dočekati ga je odlučila u našem susjedstvu, točnije na Siciliji u Italiji.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Povodom tog dana Madonna je objavila video sebe kako pleše u dugoj širokoj haljini, a onda je sjedila u automobilu s dvije djevojke. Pop-zvijezda se potom ljubila s djevojkama koje su sjedile pokraj nje na zadnjem sjedištu, a iako je ovo nekima bilo degutantno, mnogi pratitelji su već navikli na Madonnine vulgarne i čudne objave.

''Rođendanski poljupci s mojim k****a'', napisala je u opis videozapisa pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ponašanje kraljice popa u posljednje vrijeme mnoge čudi i šokira, naročito nakon gostovanja u showu popularnog voditelja Jimmyja Fallona krajem prošle godine u kojem je promovirala svoj koncertni film "Madame X". Madonna je, naime, pred kamere stigla u ultrakratkoj haljini, a u jednom trenutku je ustala iz fotelje te se bacila preko voditeljeva stola.

On u tom trenutku nije znao što točno napraviti pa ju je pokušao pokriti svojim sakoom, no onda je ona podigla suknjicu i pokazala malo i previše gledateljima. Priznala je i da obožava opijate, a bez dlake na jeziku je komentirala još nekoliko detalja iz svog života.

Na svojim je društvenim mrežama nastavila objavljivati vrlo golišave i neukusne fotografije, a na novoj društvenoj mreži TikTok često koristi i efekte koji ju izobliče, a s kojima se ponaša vrlo čudno pa se mnogi njezini fanovi brinu za njezino mentalno zdravlje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene