Sve za glas

AMERIKA ŠOKIRANA Madonna nudi seksualne usluge

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica je uzela mikrofon u ruke i objavila šokantnu ponudu.

Kraljica popa poznata je po svojim provokacijama, bilo izgledom ili izjavom. Upravo to je učinila i ovog puta. Uključila se u aktualna politička događanja i prokomentirala američke izbore u svom prepoznatljivom stilu. Naime, tijekom nastupa komičarke Amy Schumer na Madison Square Gardenu, pjevačica je izašla na scenu pred mnogobrojnom publikom, uzela mikrofon u ruke i objavila šokantnu ponudu.

 

Finishing up my housework so I can head over to the Edit Suite and finish work on my Rebel tour for SHOWTIME in Dec. AWESOME!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

 "Ako glasate za Hillary od mene ćete dobiti blowjob. Ok? Baš sam dobra. Nisam neka glupača, ali nisam ni obična "alatka". Radim to polako, sa dosta kontakta očima... i da, gutam!", kazala je kraljica popa i zaradila nevjerojatan aplauz.
Nakon pjevačice na pozornicu se popela Amy, inače Madonnina dobra prijateljica, i zaključila da je Madonna "ljubomorna jer bi i ona htjela biti komičarka". Svidjelo vam se ovo ili ne, morate priznati da je šala bila zaista orginalna.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene