Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je uzela mikrofon u ruke i objavila šokantnu ponudu.


Kraljica popa poznata je po svojim provokacijama, bilo izgledom ili izjavom. Upravo to je učinila i ovog puta. Uključila se u aktualna politička događanja i prokomentirala američke izbore u svom prepoznatljivom stilu. Naime, tijekom nastupa komičarke Amy Schumer na Madison Square Gardenu, pjevačica je izašla na scenu pred mnogobrojnom publikom, uzela mikrofon u ruke i objavila šokantnu ponudu.

Vezani članci Madonna i Ahlamalik Williams Potvrdila glasine? 61-godišnja Madonna uhvaćena dok razmjenjuje nježnosti s 35 godina mlađim dečkom Hrana na adventu (Foto: Dnevnik.hr) Adventsko ludilo zavladalo Hrvatskom: Gdje su blagdanske poslastice najjeftinije, a gdje najskuplje?

 "Ako glasate za Hillary od mene ćete dobiti blowjob. Ok? Baš sam dobra. Nisam neka glupača, ali nisam ni obična "alatka". Radim to polako, sa dosta kontakta očima... i da, gutam!", kazala je kraljica popa i zaradila nevjerojatan aplauz.
Nakon pjevačice na pozornicu se popela Amy, inače Madonnina dobra prijateljica, i zaključila da je Madonna "ljubomorna jer bi i ona htjela biti komičarka". Svidjelo vam se ovo ili ne, morate priznati da je šala bila zaista orginalna.