Madonna je snimljena u trenutku razmjenjivanja nježnosti s Ahlamalikom Williamsom.

Galerija


Pop kraljica Madonna koja je ove godina proslavila 61. rođendan, posljednjih je nekoliko mjeseci sve češće bila viđena u društvu svog mlađahnog plesača, 26-godišnjeg Ahlamalika Williamsa koji je samo tri godine stariji od njezine kćei Lourdes.

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković Kramarić objavio fotografiju s prelijepom Mijom koja nimalo nije tipična djevojka nogometaša Rocco Ritchie Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Miamiju, na kojima razmjenjuju nježnosti i grle se, dok im društvo prave i Lourdes i njezin novi, misteriozni dečko, potvrđuju tu vijest.

Na objavljenim fotograifjama Madonna i njezin novi dečko uskladili su boje odjeće, a on nije skidao ruke s njezinih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nježno masirao leđa. Par je privatnim letom zajedno stigao u Miami gdje su paparazzi također zajedno uhvatili u zračnoj ulici. 

Fotografije iz hotela pogledajte ovdje.

Glasine o novoj ljubavi krenule su u lipnju ove godine nakon što je Madonna na profilu na Instagramu podijelila video u kojem Ahlamalik twerka. The National Enquirer izvjestio je u listopadu da je njihova veza postala ozbiljna ali da su njezini prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike među godinama.

"Ona uopće ne želi ni gledati muškarce koji su barem dvostruko mlađi od nje. Njezini prijatelji misle kako bi se trebala fokusirati na starije tipove ako uopće želi neku ozbiljniju vezu. Sjajno je što joj još uvijek uspijeva zavesti takvu djecu ali ako pogledate povijest njezinih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati", izjavio je anonimni izvor.

Na popisu mlađih dečkiju koje je dosad ljubila našli su se između ostalih tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Steffens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio.

Svadbena zvona se čuju: Trudna Lana Jurčević s prijateljicama proslavila djevojačku večer