Iznenađeni?

Zaljubila se u 36 godina mlađeg, ali sada je svemu došao kraj, zna se i što im je presudilo: "Nije to više mogla pratiti"

Madonna i Ahlamalik Williams Madonna i Ahlamalik Williams Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna i Ahlamalik Williams +0 Madonna i Ahlamalik Williams Galerija

Madonna i Ahlamalik Williams prekinuli su ljubavnu vezu koja je potrajala tri godine.

Prema pisanju stranih medija Madonna i Ahlamalik Williams više nisu zajedno, a ljubavi je došao kraj nakon tri godine veze, i to jer je njoj bilo teško održavati romansu zbog prenatrpanog poslovnog rasporeda.

Pogledaj i ovo showbuzz "Ženo, prestani si to raditi!'' Ima 62 godine, a nema nijedne bore! Izgleda kao voštana figura, njezine najnovije fotke izazvale su burne reakcije

63-godišnja Madonna počela je izlaziti s 28-godišnjim Ahlamalikom 2019., četiri godine nakon što ga je upoznala na svojoj turneji "Rebel Heart" na kojoj je on sudjelovao kao jedan od plesača.

"Madonna se odmah fokusirala na svoj društveni život i viđa se s prijateljima i obitelji nakon prekida veze. Ima prepun raspored, radi na svom nadolazećem biografskom filmu, novoj glazbi i brine o svojoj obitelji. Stvari s Ahlamalikom već neko vrijeme nisu funkcionirale, između njih ima puno ljubavi, ali zasad su se odlučili razdvojiti. I dalje su u dobrim odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mjestima sa svojim životima. Proveli su zajedno mjesece i mjesece na turnejama i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njezina doma", izjavio je izvor blizak pjevačici za The Sun.

Madonna je vijest o ljubavi s Ahmalikom sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave jedne nove godine, no o prekidu se još nije oglasila javno.

Svog, sada već bivšeg, dečka upoznala je i s bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova. Razlika u godinama nimalo ju nije brinula, a 36 godina mlađi Ahlamalik uživao je u ljubavi s kraljicom popa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva - 1 Darcey i Stacey Silva - 4 +8 Darcey i Stacey Silva - 8 Celebrity Bujne blizanke proslavile su se preko noći, a zbog niza operacija u kratkom roku dovele su se do neprepoznatljivosti!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene