Madame Tussauds, koji posjeduje više od 250 voštanih modela slavnih osoba, objavio je da će figure Harryja i Meghan biti premještene u drugi odjel, dalje od postave ostatka kraljevske obitelji.

Galerija


Muzej voštanih figura Madame Tussauds uklonio je figure princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle iz prikaza britanske kraljevske obitelji pošto su njih dvoje objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj nakon svega reći na to? Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti?

Harry i Meghan objavili su u srijedu navečer na društvenim mrežama da planiraju više vremena provoditi u Sjevernoj Americi te da se nadaju kako će postati financijski neovisni i osnovati novu dobrotvornu organizaciju.

Njihova je najava, kako se čini, iznenadila Harryjevu baku kraljicu Elizabetu i njegova oca princa Charlesa.

Buckinghamska palača objavila je da su razgovori s Harryjem i Meghan o tim pitanjima u ranoj fazi.

Madame Tussauds, koji posjeduje više od 250 voštanih modela slavnih osoba, objavio je da će figure Harryja i Meghan biti premještene u drugi odjel, dalje od postava obitelji koji uključuje kraljicu Elizabetu, princa Phillipa, princa Charlesa, princa Williama i njegovu suprugu Kate.

Dječak iz filma ''Terminator'' uhvaćen s kraljem pornofilmova: Fotka postala viralna, prozvali je najtužnijom