Madalina Ghenea odmara se u talijanskom Portofinu, gdje je glavna zvijezda plaža i totalno je zasjenila svog novog dečka Andreu Castagnola.

Galerija


Slavna rumunjska glumica i manekenka 32-godišnja Madalina Ghenea ovih dana uživa na odmoru u susjednoj nam Italiji, u kojoj i živi već neko vrijeme. Za savršen odmor odabrala je zvijezdama omiljeni Portofino, a s njom je i njezin novi dečko Andrea Castagnola.

Vezani članci Madalina Ghenea Bujno poprsje u prvom planu: Za njom su ludjeli najveći svjetski zavodnici, a zovu je novom Sophijom Loren Madalina Ghenea (Foto: Getty Images) Zbog bujnih oblina stekla je naziv moderne Sophije Loren, a kad se okrene, bit će vam jasno i zašto

Ljepoticu koju neki nazivaju novom Sophijom Loren paparazzi i inače prate u stopu, pa nije čudo što su ju pronašli na jednoj od tamošnjih plaža. Njezina pojava u badiću koji je dodatno naglasio bujne obline osigurala joj je status najprimjećenije osobe, no ona se ničime nije dala smesti u uživanju pod suncem Portofina.

Na vitko tijelo pažljivo je nanosilo ulje za sunčanje, kupala se u moru i družila s Andreom. On je posljednji u nizu kojeg ova zamamna dama ljubi, a odoljeti joj nisu mogli brojni slavni kolege poput Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaparija, bila je u vezi s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte.

Na Instagramu je u ovom trenutku prati milijun ljudi, a ta se brojka povećava iz dana u dan. Samu sebe opisuje kao producenticu, glumicu te obožavateljicu djece i pasa, ali i ponosnu majku malene Charlotte.

Severina objavila fotku s egzotične lokacije, u zanimljivom badiću pokazala je utegnuto tijelo i guzu

Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca