Na Grammyjima

Neočekivano: Masovno se vjenčalo 33 para usred nastupa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najemotivniji nastup na sinoćnjoj dodjeli nagrade Grammy zasigurno je bio onaj Macklemora & Ryana Lewisa i Mary Lembert, kojima se pridružila i Madonna.

Na svečanosti održanoj u dvorani Staples Centera u Los Angelesu, otpjevali su 'Same Love', odu jednakosti brakova i pravima istospolnih parova. Istovremeno su se na pozornici vjenčala čak 33 para - istospolna i heteroseksualna.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Ceremoniju vjenčanja uživo je na pozornici vodila Queen Latifa, a Madonna je potom otpjevala 'Open Your Heart'.

 

Madona je desetljećima ikona jednakosti pa nije ništa čudno da se 55-godišnja pjevačica pridružila ovom nastupu. Performans je započeo emotivnim repanjem Macklemorea kojemu se nakon nekoliko trenutaka pridružila mu se Mary koja je savršeno otpjevala refren pjesme koju je prošle godine kao svoju prihvatila svjetska LGBT zajednica.

8-godišnji sin mami slagao stajling za crveni tepih - Je li mu uspjelo?

Grupno vjenčanje imalo je ogromnu potporu publike koja ih je pozdravila i ovacijama, a Keith Urban je čak uhvaćen sa suznim očima. Neočekivanu ceremoniju su podržali i gledatelji twitajući svoje pozitivne komentare.

No, kao i u svemu, bilo je i onih zgroženih. Tako su pak pali komentari o neprimjerenosti ovog događaja te mješanju političkih i religijskih stavova s glazbom. No, to je vjerojatno bio i cilj producenata ovog showa – potaknuti na raspravu i emocije te naravno, isprovocirati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene