Puna k'o brod

Bivšem koji ju je varao s fatalnom brinetom uzela je milijarde, a bračne ponude stižu joj sa svih strana

MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez i Patrick Whitesell (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +0 Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Par se odlučio razvesti nakon 25 godina braka nakon što su u javnost procurile informacije o njegovoj aferi s atraktivnom voditeljicom Lauren Sanchez.

Osnivača Amazon.com Inc Jeffa Bezosa razvod od supruge MacKenzie Bezos stajao je Amazonovih dionica u vrijednosti od 38,3 milijarde američkih dolara.

Pogledaj i ovo Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Moglo bi biti gadno Supruga Jeffa Bezosa bila je uz njega i kad nije imao ništa: Hoće li mu se osvetiti zbog ljubavnice?

Podsjetimo, par se odlučio razvesti nakon 25 godina braka nakon što su u javnost procurile informacije o njegovoj aferi s atraktivnom voditeljicom Lauren Sanchez.

"Lauren i Jeff proveli su tijekom prošle godine nekoliko sjajnih mjeseci. Sve je počelo na različitim društvenim okupljanjima, ovdje i ondje. No s vremenom su njihovi susreti prerasli u nešto više, što su i drugi počeli primjećivati. Jeff je već upoznao i najuži krug Laureninih prijateljica. Ne odvajaju se jedno od drugoga", jednom je prilikom izjavio upućeniji izvor koji je istaknuo i kako je bogataš izgubio glavu za poznatom brinetom.

I Lauren je u to vrijeme bila u braku s holivudskim mogulom Patrickom Whitesellom, a odmah nakon izbijanja afere krenule su kružiti priče kako je Lauren oduvijek znala kako zavesti bogate i moćne muškarce koje bi nemilosrdno iskorištavala.

Uslijedio je najskuplji razvod u povijesti, a MacKenzie se oglasila na društvenim mrežama sa zahvalnošću što se sa suprugom rastala u dobrim odnosima. A dotičnoj ljubavnoj ponude sada stižu sa svih strana.

Naime, MacKenzie je razvodom postala 22. najbogatija osoba na svijetu, a osim muškaraca koji je obasipaju bračnim ponudama, postoje i oni koji je mole za pomoć te za razne donacije udrugama.

MacKenzie je još u svibnju obećala dati polovinu bogatstva u humanitarne svrhe kako bi se priključila "Giving Pledge" kampanji koju su 2010. pokrenuli milijarder Warren Buffett i Microsoftov suosnivač Bill Gates. A nekako vjerujemo i kako neće predugo solirati...

Šuška se i kako njezin bivši suprug već planira novi brak sa ženom zbog koje je i ostao bez milijardi dolara. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) +4 Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić oduševila fanove u ultra kratkoj haljini, neobičnog kroja: "Pa tebi godine ništa ne mogu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene