Machine Gun Kelly je od prošle godine u vezi s Megan Fox, a ovoga tjedna fotografi su ga uhvatili u društvu nepoznate djevojke o čijem identitetu tek nagađaju.

Galerija


Reper Machine Gun Kelly od prošle je godine u vezi s glumicom Megan Fox, a dok se svi čude kako su njih dvoje uopće završili zajedno, paparazzi su ga sada uhvatili u društvu nepoznate plavuše.

Vezani članci Machine Gun Kelly On je novi dečko jedne od najljepših glumica, ona je zbog njega ostavila muža s kojim ima troje djece Megan Fox i Machine Gun Kelly Nazivali su je novom Angelinom, a zbog bizarnog poteza njezina dečka ponovno je uspoređuju sa starijom kolegicom

Ovoga tjedna bio je u izlasku u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, a s njim je bila nepoznata plavuša s kojom se iskrao iz kluba na stražnja vrata. Njegove djevojke nije bilo nigdje na vidiku, a sudeći prema fotografijama, nije mu bilo drago što su ga uopće ulovili. Djevojka koja je bila s njim nije se prestala smiješiti, no dok svi nagađaju kako već vara Megan Fox, komentari po internetu mu ipak idu u prilog. Navodno se radi o njegovoj asistentici Oliviji, no to još nije potvrđeno.

Podsjetimo, Megan je zbog Machine Gun Kellyja ostavila supruga Briana Austina Greena poslije 10 godina braka, a s njim ima i troje djece. Machine, čije je pravo ime Richard Colson Baker, ima 12-godišnju kćer. Par se prvi puta službeno pojavio na dodjeli American Music Awards gdje je Megan otkrila i tetovažu posvećenu svojoj novoj ljubavi.

Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

Kraljica će danas ljubav svog života ispratiti na posljednji počinak, sve će biti baš onako kako je on zamislio