Machine Gun Kelly je dobio nagradu za spot za pjesmu "Bloody Valentine" kojim je otkrio da je u vezi s Megan Fox.

Galerija


Machine Gun Kelly i Megan Fox su spotom za pjesmu "Bloody Valentine" podigli puno medijske prašine jer je objavljen baš u vrijeme kada je u centru pažnje bila njihova nova veza.

Vezani članci Machine Gun Kelly - 2 Opsjednut je tetovažama i odbija nositi majice, a svojom neobičnošću je osvojio slavnu ljepoticu Megan Fox - 2 Slavna ljepotica progovorila o seksi sceni koju je snimila kao tinejdžerka: "Htjeli su da plešem u namočenom bikiniju"

Fox je, naime, nakon deset godina braka ostavila supruga Briana Austina Greena te se našla u zagrljaju sve popularnijeg repera, a on je sada odnio kući kipić za najbolji alternativni spot na dodjelama MTV VMA nagrada.

Machine Gun Kelly se na dodjelama nagrada pojavio u ružičastoj kombinaciji te je pažnju plijenio i bisernom ogrlicom. Uska kričavo-ružičasta majica otkrila je neke od njegovih 49 tetovaža na tijelu.

MTV VMA nagrade dodijeljene su na nekoliko lokacija u New Yorku, a zbog pandemije koronavirusa nije bilo publike, već su samo odradili TV prijenos.

Dodjelu nagrada osim Machine Gun Kellyja predvodile su Ariana Grande i Lady Gaga koje su dobile nekoliko nagrada zahvaljujući singlu "Rain on me" te The Weeknd, BTS i brojni drugi.

Proglasili su ga najseksi muškarcem svijeta, a prije nego se skrasio s 33 godine mlađom u krevetu su mu bile mnoge kolegice