Bilo je vrijeme da se smiri

Posrnulu dječju zvijezdu dosad nismo viđali u ovakim prilikama, ali čini se da mu nova uloga i više nego pristaje!

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Instagram) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Galerija

Macaulay Culkin viđen je Los Angelesu u šetnji sa sinom Dakotom i djevojkom Brendom Song.

Američki gluma Macaulay Culkin je početkom ove godine postao otac malenog dječaka Dakote kojeg je dobio s djevojkom Brendom Song, a sretna je obitelj ovih dana viđena u zajedničkoj kupovini u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin i Catherine O'Hara kevin i njegova mama Emotivan susret zvijezda omiljenog božićnog filma: Nisu mogli zadržati suze, a prizori će svakoga raznježiti!

41-godišnji Macaulay pri tom se pokazao kao stvarno pažljiv otac gurajući kolica i namještajući autosjedalicu, dok pogled sa sina gotovo i nije micao.

On i Brenda su vijest da su postali roditelji otkrili u travnju ove godine, nakon što su trudnoću uspjeli sačuvati tajnom, a prvo dijete nazvali su po glumčevoj sestri koja je preminula 2008. godine, u tragičnoj nesreći kada je na nju naletio automobil ispred jednog bara u Los Angelesu.

Par je u vezi od 2017., a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena "Changeland".

"Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali", rekao je Culkin svojedobno o svojoj djevojci. Dodao je kako će imati lijepe i divne bebice.

Svojedobno je Brenda za Esquire progovorila o vezi s glumcem.

"Ne možeš biti uz njega i ne biti sretan", ispričala je. Istaknula je i da joj je bio velika potpora dok je njezina majka prolazila liječenje od raka i brinuo se o njoj.

Zvijezda filmova "Sam u kući" u prošlosti je imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze s Milom Kunis. Počeo je uzimati drogu i antidepresive 2011. godine kojoj prekid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera s kojim je i danas.

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi, no čini se kako je odlučio da je i njemu došlo vrijeme da se skrasi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 7 Hana Huljić - 4 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni na zajedničkom putovanju, evo gdje su ih snimili, a on je nabacio i komentar na cijelu situaciju!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 6 Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 3 +7 Kristina Penava Mandarina Nekad i sad Kristina Mandarina pokazala kako izgleda ovih dana, razlika od njezinih prvih fotki koje svi pamte itekako se vidi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene