Mabel se na dodjelama nagrada BRIT nekoliko puta presvukla, no haljina koju je odabrala za tulum nakon dodjele svima je najviše zapela za oko.

Galerija


Britanska pjevačica Mabel u utorak navečer kući je odnijela nagradu BRIT u kategoriji za najbolju žensku solo izvođačicu, a pokazala je svoju zavidnu figuru na dodjelama nagrada.

Skupa s prijateljima nakon dodjele je otišla na afterparty u londonski hotel InterContinental, gdje je proslavila i svoj 24. rođendan. Pjevačici je rođendan u četvrtak, a na afterparty je stigla u minijaturnoj haljini u kojoj je mnogima golicala maštu. Tijekom večeri promijenila je nekoliko odjevnih kombinacija, no ona koju je odabrala za tulum najviše je svima zapela za oko.

Na tulumu se potpuno opustila, a na Instagramu je cijelo vrijeme prenosila atmosferu. Pjevačica je i nastupila na dodjelama nagrada BRIT te je brojna publika mogla uživati u njezinim najvećim hitovima.

Na dodjeli nagrada BRIT slavili su i njezini mladi kolege, Lewis Capaldi kući je odnio dvije nagrade od četiri u kojima je bio nominiran, a slavili su i Stormzy i Billie Eilish.

Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe