Dubravka Dujak, djevojka Tonyja Cetinskog jučer je za Dnevnik hr. potvrdila kako je potpuno neistinita informacija kako je Tony ošamario usred svađe u Beogradu.


Da je njihova ljubav jača nego ikada, pokazali su na promociji torbica 'Mariposa', dizajnerice Kristine Bradač, kada su ispred kamera i objektiva izmjenjivali nježnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Tony plus Arena jednako - spektakl! Slika nije dostupna 'Teško je ostati u dobrim odnosima ako postoji netko treći'

Tiha šaputanja na uho, zagrljaji, poljupci -  u vezi Tonyja Cetinskog i Dubravke Dujak nema nikakvih problema! Jedno je sigurno: itekako su zaljubljeni!

>>> 'Tony nikad nije niti bi naudio ikome, osobito ne sebi bliskim osobama'

Podsjetimo, srpski mediji su prije nekoliko dana objavili vijest kako je Tony ošamario Dubravku u Beogradu, što je ona oštro demantrala.

'Informacija koja se pojavila u medijima je izmišljena i netočna laž kojoj je očito cilj narušiti pozitivan imidž Tonyja Cetinskog, a samim time i narušiti naš odnos. Ovim putem odbacujem ove, kao i sve eventualne teške i neumjesne optužbe o nasilnosti Tonyja Cetinskog te odgovorno tvrdim kako nije došlo do ikakvog fizičkog obračuna izmedju Tonyja i mene osobno. Tony nikada nije niti bi naudio ikome, osobito ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem', izjavila je za Dnevnik.hr Dubravka Dujak.
Kako nema nikakvih problema u njihovoj vezi, pokazali su sami, a njihova slatka šaputanja i zagrljaje pogledajte u videu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook