Svjetski mediji nagađaju da je ljubav pukla nakon samo tri mjeseca braka.


George Clooney i Amal Alamuddin u bračnu su luku uplovili prije tri mjeseca, točnije 87 dana, no čini se da im ne cvjetaju ruže. Iako se prije nekoliko tjedana nagađalo da par uskoro planira bebu, svjetski su mediji počeli nagađati da je na pomolu – razvod.

Vezani članci Julianna Margulies i George Clooney Nekad su bili najpopularniji par s malih ekrana, a čini se da je kemija postajala i iza kamera? Slika nije dostupna OBOŽAVAJU GA SVI Clooney sa suprugom posjetio Papu Franju!

Navodno se par u zadnje vrijeme toliko svađa da njihovi bliski prijatelji nagađaju kako bi uskoro mogli prekinuti vezu koju su tek nedavno okrunili brakom.

Supruga slavnog glumca privukla je pozornost stranih medija

'Ona i George neće uspjeti. Svađaju se i svima nam se čini da je najpoznatiji svjetski neženja jednostavno trebao ostati neženja. Nema šanse da će njihov brak potrajati', rekao je izvor, a vijest prenosi Inquisitr.

Podsjetimo, nedavno su američki mediji pisali kako George želi dijete, no Amal bi još malo pričekala. 'Amal želi pričekati s djecom barem godinu dana kako bi mogla uživati u braku', rekao je izvor.

'Dijete je velika odgovornost i ako ću se ikada odlučiti na taj korak morat ću biti sto posto siguran da to želim. Prije nisam mogao ni zamisliti da imam dijete, ali toliko se stvari u mome životu do sada promijenilo pa tako se možda i to promijeni', rekao je Clooney nedavno za People.

Iako bi vijest o razvodu razveselila mnoge obožavateljice slavnog ljepotana, za sada će sve ostati samo na glasinama, a vrijeme će pokazati vrijedi li ona stara 'jednom neženja, uvijek neženja'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook