Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svom je eseju progovorila o najpoznatijoj aferi s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom.


Monica Lewinsky progovorila je o aferi s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom u ekskluzivnom eseju koji je napisala za Vanity Fair.

Vezani članci Bill Clinton, Andrew Johnson, Richard Nixon, Donald Trump Pozivanja na politička ubojstva, oralni seks u Bijeloj kući i prisluškivanja: Slučajevi opoziva prije Donalda Trumpa Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Seks-skandal iz Bijele kuće u središtu zbivanja treće sezone "American Crime Story"

'Naravno, moj šef me iskoristio, ali ću uvijek ostati pri tome da se radilo o vezi na koju smo oboje pristali. Zlostavljanje je došlo kasnije, kad sam postala žrtveni jarac kako bih zaštitila njegovu poziciju.

Najveći seks skandali u Hollywoodu!

Clintonova administracija, ostali političari i mediji su me žigosali, a taj je žig ostao dijelom jer je bio prožet moći', napisala je.
Priznaje da se kaje zbog svega što se dogodilo te da joj je dosta povučenog života. Poznata je dama odlučila je svojoj prošlosti dati smisao.

'Vrijeme je da zapalim plavu haljinu', odlučila je.

Također, cijela situacija na njoj je ostavila duboki trag i čak je razmišljala o samoubojstvu.

U eseju se osvrnula i na Beyonce koja je svojoj pjesmi 'Partition' njeno ime iskoristila kao glagol u stihu 'Monica Lewinski'd all on my gown', što bi se moglo prevesti 'Lewinskirao mi je po haljini' . Lewinsky ju je ispravila i rekla da bi bilo ispravno pretvoriti ime Billa Clintona u glagol u tom slučaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook