Lupita Nyong’o ima ulogu u novom trileru 'Non-stop' u kojem glavnu ulogu imaju Liam Neeson i Julianne Moore.


Liam Neeson i redatelj Jaume Collet-Serra udružili su snage još jednom i napravili novu poslasticu za sve ljubitelje dobrog trilera. Njihov prvi zajednički film 'Ukradeni identitet' iz 2011. osvojio je publiku, a sada je vrijeme za nastavak.

Vezani članci L'Wren Scott i Mick Jagger Velike ljubavi slavnih: Pronašli su srodnu dušu, a onda su ih razdvojile iznenadne tragedije Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Bili su par koji je vraćao vjeru u ljubav, a onda je sudbina upetljala prste i zauvijek ih razdvojila

Liam je Bill Marks, američki savezni agent koji tijekom za New York leta prima seriju prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik sve dok se 150 milijuna dolara ne prebaci na tajni bankovni račun. Nelsonovu partnericu u filmu utjeloviti će poznata Julianne Moore.

Ovo je galerija samo za žene: Zgodni, seksi i - Irci!

Neko vrijeme i njezin je lik Jen Summers, koja u avionu sjedi do Marksa, na listi sumnjivaca odgovornih za događaje na letu.

Radnja filma odvija se unutar zrakoplova izgrađenog po uzoru na Boeing 767 s 29 sjedišta u prvom razredu i 159 u ekonomskom razredu, koji se mogao micati iako nikada nije trebao uzletjeti.

Filmskoj ekipi pridružila se i zvijezda serije 'Downton Abbey' Michelle Dockery u ulozi stjuardese Nancy koja je Billa zapamtila s prijašnjih letova i zna za njegov problem s alkoholom, piše Reuters.

Novo lice koje će svi zamijetiti je i oskarovka Lupita Nyong’o koja glumi stjuardesu u zrakoplovu, dok jednog od likova igra Scoot McNairy, kojeg uz Lupitu također gledamo u drami '12 godina ropstva' nagrađenoj Oscarom za najbolji film.

U filmu koji uskoro stiže u kina Neeson opet ima posla s otmičarima, no ovaj put otmica se odvija na visini od 15 tisuća metara.