Lupita Nyong’o ima ulogu u novom trileru 'Non-stop' u kojem glavnu ulogu imaju Liam Neeson i Julianne Moore.


Liam Neeson i redatelj Jaume Collet-Serra udružili su snage još jednom i napravili novu poslasticu za sve ljubitelje dobrog trilera. Njihov prvi zajednički film 'Ukradeni identitet' iz 2011. osvojio je publiku, a sada je vrijeme za nastavak.

Vezani članci Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) S gubitkom majke koja je bila divna žena i glumica teško se nosi, a progovorio je i o trenucima nakon tragične nesreće Liam Neeson i Natasha Richardson Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

Liam je Bill Marks, američki savezni agent koji tijekom za New York leta prima seriju prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik sve dok se 150 milijuna dolara ne prebaci na tajni bankovni račun. Nelsonovu partnericu u filmu utjeloviti će poznata Julianne Moore.

Ovo je galerija samo za žene: Zgodni, seksi i - Irci!

Neko vrijeme i njezin je lik Jen Summers, koja u avionu sjedi do Marksa, na listi sumnjivaca odgovornih za događaje na letu.

Radnja filma odvija se unutar zrakoplova izgrađenog po uzoru na Boeing 767 s 29 sjedišta u prvom razredu i 159 u ekonomskom razredu, koji se mogao micati iako nikada nije trebao uzletjeti.

Filmskoj ekipi pridružila se i zvijezda serije 'Downton Abbey' Michelle Dockery u ulozi stjuardese Nancy koja je Billa zapamtila s prijašnjih letova i zna za njegov problem s alkoholom, piše Reuters.

Novo lice koje će svi zamijetiti je i oskarovka Lupita Nyong’o koja glumi stjuardesu u zrakoplovu, dok jednog od likova igra Scoot McNairy, kojeg uz Lupitu također gledamo u drami '12 godina ropstva' nagrađenoj Oscarom za najbolji film.

U filmu koji uskoro stiže u kina Neeson opet ima posla s otmičarima, no ovaj put otmica se odvija na visini od 15 tisuća metara.