I ona sama je u čudu!

Slavni glazbenik oduševljen preobrazbom naše pjevačice, podijelio ju i na svom Instagramu

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirat će se u LunchMoneyja Lewisa, što se njemu itekako svidjelo.

PR stručnjakinja i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić s nestrpljenjem očekuje prvu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a djelić svoje transformacije podijelila je već na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Naime, za prvu epizodu jednu od najzahtjevnijih transformacija morat će upravo proći Lana, a gledatelji ju neće moći prepoznati jer će tim maskera showa poduzeti što je u njihovoj moći kako bi ona bila sve samo ne Lana, a postat će LunchMoney Lewis. Sva njezina očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu ispunila su se upravo prvim zadatkom.

A njezina očekivanja vjerojatno je nadmašila činjenica da je slavni glazbenik u kojeg će se transformirati, Lunchmoney Lewis podijelio njezinu objavu na svom profilu na Instagramu nakon što je ostao u čudu kada je vidio koliko mu Lana nalikuje.

"Trebam kaj reći? Yup. It’s me. Jeste spremni za vrištanje od smijeha? Ove nedjelje, 20:15 sati", napisala je Lana uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Osim Lanine, čekaju nas nove transformacije još sedmero natjecatelja koji će u 13 emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" u novom studiju popularnog formata donijeti pregršt zabave. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio veličine 2500 kvadratnih metara u kojem će atraktivnosti nastupa doprinijeti i 120 kvadratnih metara velik videozid.

Ne propustite prvu emisiju šeste sezone zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju 8. ožujka od 20:15 na Novoj TV!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene