zgodni geni

Obožavateljice poludjele za poznatim bratom zbog njegova isklesanog torza, uspoređuju ga s Bradom Pittom

Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Luke Hemsworth na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je istaknuo svoju savršenu figuru, a brzo je pobrao brojne komplimente.

Braća Hemsworth sbog svojih su toniranih tijela i filmskih uloga među omiljenijima kod pripadnica ljepšeg spola, a nakon što je Chris mjesecima izazivao divljenje mišićavim torzom, i njegov stariji brat Luke je pokazao da se ima čime pohvaliti.

39-godišnji glumac na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je istaknuo svoju savršenu figuru, a brzo je pobrao brojne komplimente. Usporedili su ga i s poznatim holivudskim ljepotanom. "Jesi li siguran da na toj slici nije Brad Pitt", "Pljunuti Brad Pitt", "Zaista sam mislila da je na fotografiji Brad Pitt", samo su neki komentara oduševljenih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A man walks down the street He says, "Why am I soft in the middle, now? Why am I soft in the middle? The rest of my life is so hard I need a photo-opportunity I want a shot at redemption Don't want to end up a cartoon In a cartoon graveyard" Bonedigger, Bonedigger Dogs in the moonlight Far away in my well-lit door Mr. Beerbelly, Beerbelly Get these mutts away from me You know, I don't find this stuff amusing anymore

A post shared by hemsworthluke (@hemsworthluke) on

Luke trenutačno snima film "Bosch i Rockit" u kojem Rasmus King glumi njegovog sina. Slavni glumac se početkom ove godine iz Los Angelesa sa suprugom i njihovo četvero djece preselio u rodnu Australiju. Isto su napravila i njegova braća Chris i Liam, koje fotografi često uhvate na australskim obalama dok surfaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene