Nova kolekcija

Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane su Mediteranom

Lukabu (Foto: PR) Lukabu (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lukabu (Foto: PR) Lukabu (Foto: PR) +0 Lukabu (Foto: PR) Galerija

Modna kuća Lukabu predstavila je novu kolekciju vjenčanica, inspiriranu Mediteranom.

Miris Mediterana, romantičan pogled prema vječnosti i more je kontinuirana inspiracija za sve kreativne inovatore, pa tako se našlo i unutar nove kolekcije modne kuće Lukabu.

Pogledaj i ovo Lucija i Danijel Lugomer Pomno su ih birale Pogledajte vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici?

Kolekcija S E V I D okarakterizirana je nježnim nijansama gdje nalazimo razne tonove nude boje u obliku podloge ispod laganih haljina s volanima od tila koji asociraju na more. Jasmina and Davor potpisuju mediteransku priču predivnim fotografijama.

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama “A” kroja i laganim, mekim rukavima. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva dekolte ističe se ženstvenost, a mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem.

Sve modele haljina iz nove kolekcije krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog, mekog tila i lepršave svile koja je potpuno novi element u kolekciji!

Trenutno najtraženija Lukabu vjenčanica je lepršava vjenčanica s pastelnom trakom u struku, ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na donji dio vjenčanice. Marina Jerant za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Više informacija o Lukabu novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj internetskoj, Facebook te Instagram stranici, a kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer modna kuća Lukabu jednom mjesečno dolazi sa svojim kolekcijama u Zagreb u Hypo Centar.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) +0 Nina Erak i Nadia Cvitanović (Foto: PR) Celebrity Nina Erak o ulozi babe Zorke: ''Kad sam se vidjela u ogledalu, počela je borba''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert u čast Olivera Dragojevića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Koncert u čast Olivera Dragojevića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Koncert u čast Olivera Dragojevića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 inMagazin Glazbenici odali počast legendi: "Ja vam kažem da je Oliver živi dokaz da je čovjek besmrtan!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) +3 Stan Lee (Foto: Getty Images) Celebrity Preminuo Stan Lee (95): Legendarni autor Marvelovih junaka bolovao posljednih godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene