Luka i Tamara Šulić dobili su sina Lea koji je na svijet došao u njihovom domu, a stariji sestra i brat jedva su ga dočekali.

Galerija


Popularni violenčelist i član svjetski poznatog dvojca 2Cellos Luka Šulić i njegova supruga Tamara dobili su treće dijete, malenog sina Lea.

Vezani članci Luka Šulić, Stjepan Hauser (Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Luka Šulić iskreno progovorio o odnosu s Hauserom: "Ne čujemo se, ne znam gdje je on sada" Luka Šulić (Foto: IN Magazin) Luka Šulić otkrio kako se snalazi u ulozi oca i kada će se 2Cellos ponovno okupiti

Ponosni tata je sretnu vijest objavio na svom Instagramu objavivši prvu obiteljsku fotografiju i video s novopridošlim članom.

"Jučer je rođeno naše treće čudo, upravo ovdje u našem domu, maleni Leo. Jako sam ponosan na moju prekrasnu, jaku i spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne", napisao je Luka uz objavu i pritom otkrio taj zanimljiv detalj da je porod obavljen kod kuće.

U komentarima je dobio tisuće čestitaka i lijepih želja sa svih strana svijeta.

"Ovo je velika vijest, čestitam na novom članu obitelji", "Čestitam, želim vam sretan i zdrav zajednički život", "Ovo je predivno, sada imaš buduće 2Cellose u obitelji", "Bravooooo", "Dobrodošao Leo", "Kako lijepa obitelj", "Iskrene čestitke, bravo mamica", "Fantastičan video", "Čestitam, djeca stvarno jesu čudo", samo je dio onoga što su mu pisali obožavatelji ne samo iz Hrvatske i rodne Slovenije, već iz Velike Britanije, Italije, Francuske, Španjolske, Rusije, Portugala i drugih zemalja.

Luka i Tamara vjenčali su se 2017. godine, a prije Lea dobili su sina Vala i kćeru Hanu koji se jako vesele malenom bratu.

Haljina o kojoj se priča: Nikome nije jasno kako je uopće hodala, a da je sve ostalo na svom mjestu

Nije tajna da Luka voli provoditi vrijeme u teretani, ali ono čime se sada pohvalio sve je začudilo: "Čovječe, je li moguće?