naše gore list

Zvijezda svjetski poznate hit-serije sa suprugom uživa na našoj obali, u Hrvatskoj su obilježili i važan datum!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Peroš na svojem je Instagramu objavio fotografiju iz Palmižane sa suprugom Paulom Feferbaum, s kojom je obilježio njihovih 11 zajedničkih godina.

Naš glumac Luka Peroš (44), koji je stekao svjetsku slavu ulogom pljačkaša Marseillea u hit-seriji "La Casa de Papel", sa suprugom Paulom Feferbaum i njihovim sinom Davidom trenutačno se odmara u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš su zgodni! Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se fotkom sa zvijezdom hit-serije koja je zaludjela cijeli svijet!

Na Instagramu je objavio fotografiju iz Palmižane kojom je obilježio važan datum sa suprugom.

"Večeras je večer romantike. Prošlo je 11 godina otkako si ušla u moj život i počela me činiti boljim čovjekom. Volim te", napisao je uz zajedničku fotku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Peros (@lukaperosofficial)

Peroš je Brazilku Paulu upoznao u Barceloni, u koju se preselio 2010. godine. Prije nje bio je u vezi s našom kiparicom i dizajnericom Ivanom Popović, koja je u 49. godini izgubila bitku s rakom dojke. S njom je dobio i kćer Avu, a Ivana je iz veze sa slovenskim majstorom rasvjete Markom Bizovičarom, koju je Luka prihvatio kao svoju, a obje ih je doveo sa sobom u Barcelonu kada im je krajem 2016. godine preminula majka.

Nije poznato kada se točno oženio svojom sadašnjom suprugom, no čini se da ljubav među njima cvjeta i nakon 11 zajedničkih godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene