najavili novu sezonu

Hrvatski i srpski glumac zajedničkom fotkom sa seta megapopularne serije raspametili fanove: "Idemo kume!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Peroš objavio je fotografiju sa seta serije "La Casa de Papel" na kojoj pozira s Darkom Perićem.

Hrvatski glumac Luka Peroš (44) koji je stekao svjetsku slavu ulogom pljačkaša Marseillea u hit-seriji "La Casa de Papel" na svojem je Instagramu objavio fotografiju sa seta na kojoj pozira sa srpskim kolegom, glumcem Darkom Perićem (44).

Pogledaj i ovo showbuzz Svi ga znate kao profesora! Pokretačka snaga omiljenih lopova s malih ekrana zapravo je čovjek koji vješto krije sve detalje o svom privatnom životu

"Helsinki kaže: 'Još četiri tjedna, kume", napisao je Peroš u opisu objave kojom je najavio petu, ujedno i posljednju sezonu megapopularne španjolske serije te je dodao heštegove "brat" i "obitelj".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Peros (@lukaperosofficial)

"Idemo kume! Boom!" komentirao je Perić koji glumi Helsinkija, a fotka je raspametila fanove serije i skupila desetke tisuća lajkova.

Nedavno je objavljen i službeni trailer zadnje sezone koja će, kako je najavio Netflix, biti razdvojena u dvije polusezone. Prvih pet epizoda bit će dostupno 3. rujna, a drugih pet 3. prosinca ove godine.

Serija o pljačkašima nacionalne tvornice novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela se emitirati 2017. godine na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo daljnju produkciju. Globalno se emitira pod nazivom "Money Heist".

U kasnijim sezonama skupina pljačkaša, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, ponovo se okupila i krenula u novi pothvat, pljačku španjolske nacionalne banke, gdje su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene