Luka Nižetić skinuo se u kupaće gaće i namazao kečapom pa takav prošetao po rivi u Komiži, a sve je zabilježio u videu koji je podijelio na svojem Instagramu.

Galerija


Pjevač Luka Nižetić ljeto provodi u Komiži na Visu, gdje je nedavno otvorio pizzeriju, a svaki slobodni trenutak koristi kako bi uživao u ljetnim radostima te svojim fotkama redovito izaziva zavist na Instagramu.

Vezani članci Luka Nižetić Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić očarao, ali i uplašio obožavateljice svojim snimkama, dobio je i zanimljiv nadimak

No jedna od njegovih posljednjih objava potaknula je nešto drugačije reakcije. Luka je podijelio video u kojem je odradio zanimljiv izazov, a iako je skinuo gotovo sve sa sebe, ovaj put je njegovo mišićavo tijelo palo u drugi plan.

"U nedostatku blata namazao sam se kečapom. Baš je cool biti u situaciji gdje te ljudi gledaju ispod oka pitajući se jesu li ovome sve na broju. Kako život ne smije biti dosadna pojava, uvijek sam bio i ostao spreman za ludosti", napisao je u opisu videa u kojem je premazan kečapom prošetao rivom pa zatim skočio u more, a pozvao je i svoje pratitelje da prihvate ovaj zanimljiv izazov.

"Lud" napisala mu je kolegica Ivana Plechinger, "Ma nek' si ti umočen ko pomfrit u kečap. I još taj velebni speedo da upotpuni sliku", komentirao je chef Mate Janković, a Lana Jurčević samo mu je zalijepila emotikone koji plaču od smijeha. Slično su reagirali i brojni njegovi drugi pratitelji, od kojih su mu neki ipak uputili i komplimente na račun izgleda.

Da se uopće ne treba skinuti kako bi sve zadivio mišićima, potvrdio je fotkama koje je objavio nakon tog videa, na kojima nosi bijelu majicu s kratkim rukavima i na kojima su pažnju ukrali njegovi bicepsi.

Pogledajte što je Bajaga napravio nakon što je nastupio na Rimčevoj svadbi, mnogi će mu pozavidjeti

Lijepa kći Mije Begović pozirala u badiću i zaradila hrpu komplimenata, javila joj se i ponosna mama