U drugoj epizodi novog zabavnog serijala "Fakap" gledamo Luku Nižetića, a s njim su se dobro zabavile Mia Kovačić i Ida Prester. Fakap možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Galerija


Pjevač Luka Nižetić drugi je gost "Fakapa", novog zabavnog serijala kroz koji nas vode Mia Kovačić i Ida Prester i na svoj način izvlače iz svojih gostiju neke nepredvidive životne situacije i trenutke koje dosad još nisu ni s kim podijelili.

Vezani članci Mario Petreković Kakve je to gluparije Petreković radio s ekipom? ''Od frenda mama nas je ulovila, ne znam kak' ste vi cure s tim, ali...'' Mario Petreković Pogledajte show koji je Petreković priredio Miji i Idi, garantiramo da ćete zaplakati od smijeha!

Mia i Ida s Lukom su se susrele na jednoj popularnoj zagrebačkoj lokaciji, a dobro raspoloženi Luka bio je spreman otkriti neke od svojih fakapa, što iz privatnog, što iz poslovnog života.

"Srčano sam se zaderao na početku koncerta ime grada u kojem nisam bio, ne mogu se točno sjetiti koji, ali dva puta mi se to dogodilo", priznao je Luka i dodao da su mu uz taj fakap i hlače pukle na nekoliko nastupa, da je pao i čak tri puta izvrnuo nogu.

No veći fakap od svih tih navedenih dogodio se kada se s prijateljem kupao navečer u bazenu jednog hotela, što je bilo zabranjeno, pa im je čuvar pozvao policiju, na što su se oni dali u bijeg, a bilo je i prilika kada je u školi za kaznu morao sjediti samo u gaćama. 

Uz to Luka je hrabro pristao i na izazov koji su mu Mia i Ida postavile, pa je morao javiti svojoj menadžerici Emi da mu je dosta i da više ne želi takvu karijeru. Kako je reagirala i zašto je Luka odmah osjetio grižnju savjesti, pogledajte u novom urnebesnom videu.

Mia i Ida su, nakon Tatjane Jurić koja bila gost prve epizode, s Lukom nastavile potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Neki "fakapi" poprimili su mitske razmjere i prešli u višu kategoriju tzv. urbane legende.

Serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, bavit će se ovakvim fenomenima, trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.