Luka Nižetić serijom fotki na Instagramu opet je ostavio fanove bez daha.

Galerija


Luka Nižetić u Hrvatskoj je poznat po svojoj vedrini, osmijehu, glazbenim hitovima, ali i po nevjerojatnim mišićima. Isklesano tijelo ovog splitskog slavuja ostavlja bez daha, a sreća da ljeto još traje jer ovako duže možemo uživati u pogledu na njegov isklesani torzo.

Vezani članci Luka Nižetić (Foto: Instagram) Ljetne su vrućine pri kraju, ali fotke našeg slavnog pjevača i dalje podižu temperaturu Zac Efron (Foto: Instagram) Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu

Iako su se školarci vratili u školske klupe, a odrasli na posao, Luka je jedan od onih sretnika koji još uvijek uživa u čarima babljeg ljeta pa slobodne dane provodi na relaciji more – bazen, a tu i tamo uhvati priliku za fotografiranje. 

Ovaj put je u nizu umjetničkih crno-bijelih fotografija pokazao svu čar svog utreniranog tijela prekrivenog tetovažama, a njegovi su obožavatelji, očekivano, oduševljeno pohrlili lajkati i komentirati koliko im je zgodan. 

Neke obožavateljice čak su ga upitale koliko još tako seksi fotki misli objaviti da se znaju pripremiti. 

"Koliko ih još imaš... čisto pitam! Da znam do kad ću se afanavat na slike", poručila je Luki jedna očito oduševljena pratiteljica.

Ljubiteljica visokih proreza još jednom dokazala da zna kako svoj glavni adut istaknuti na seksi način