Luka Nižetić odmara na Jadranu, a fotografijama oduševljava i muškarce i žene.

Galerija


Poznati domaći pjevač Luka Nižetić poznat je kao odličan zabavljač veselog duha, a njegova se opuštenost može iščitati i iz fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

Vezani članci Severina Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme? Bogati klinci Instagrama Pogledajte što kupuju razmaženi klinci koji nisu radili ni dana u životu

Luka tako trenutno odmara na Jadranu, a osim slika prekrasnog plavog mora objavljuje i selfije koji po svojoj izazovnosti mogu konkurirati onima slavnih golišavih ljepotica. 

Isklesanog torza prekrivenog tetovažama i samo u kratkim hlačicama, Luka se viješa o grede beach barova i mami uzdahe prolaznika, ali i svojih pratitelja na Instagramu. 

Uz svoju najnoviju fotku Luka se prisjetio i nekih davnih dana i modnih trendova pa je upitao fanove sjećaju li se frotirne odjeće koja je nekada bila pravi ljetni hit. Upravo su hlačice od frotira jedino što na fotografiji Luka ima na sebi, no s obzirom na njegovu formu sumnjamo da je itko gledao u bilo što drugo osim u njegove mišiće. 

Krenuo od nule, a danas je vlasnik modnog carstva: Misteriozni najbogatiji Europljanin uplovio u Split