Luka Nižetić oduševio serijom golišavih fotki koje su dokazale da ima tijelo Apolona.

Galerija


Poznati domaći pjevač Luka Nižetić poznat je kao odličan zabavljač veselog duha, a svojim izgledom svakodnevno na Instagramu mami uzdahe.

Vezani članci Bogati klinci Instagrama Bogati klinci s Instagrama hitno trebaju naći posao, od dosade su se počeli rugati prosjacima Laži s Instagrama Instagram je groblje istine, pogledajte njihove bizarne pokušaje laganja

Iako nije uvijek bio mišićavko savršenog tijela, posljednjih se godina Luka stesao te se danas može pohvaliti jednim od najzamamnijih tijela među poznatim Hrvatima, a čini se da je toga itekako svjestan. Naime, Luka redovito na svom Instagram profilu objavljuje golišave fotografije u mikro gaćicama, a ovog je puta nadmašio samog sebe. 

Već smo ga vidjeli u kupaćima, no nismo imali prilike vidjeti Luku kako po pješčanim plažama šeta gotovo potpuno gol. Zategnuti mišići našeg pjevača tako su osvanuli u prvom planu na njegovoj najnovijoj seriji fotki koje su, očekivano, zaludjele obožavateljice. 

Nabildan, seksi i sa zavezanim pareom oko struka, Luka je izgledao kao da priziva scene iz arapskih noći, a to su prepoznali i fanovi. 

Jedna mu je obožavateljica poručila da je pravi Aladin, dok je druga rekla kako izgleda kao da je ispao iz nekog povijesnog filma. U svakom slučaju, jedno je sigurno - Luka nikada nije bolje izgledao. 

Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi