Kakvi mišići!

Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame

Luka Nižetić Luka Nižetić PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić je na Instagramu objavio svoje fotografije u kupaćim gaćama i mišićima raspametio pratitelje.

Pjevač Luka Nižetić ljeto provodi u Komiži na Visu gdje je nedavno otvorio pizzeriju i odakle se često na Instagramu hvali kako uživa u tipičnim ljetnim radostima.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Svojim objavama s plaže redovito mami i uzdahe zbog svojeg mišićavog tijela na kojem cijelu godinu naporno radi u teretani, a sada je pratitelje ponovno počastio takvim prizorima.

Podijelio je svoje dvije fotografije na kojima šeće uz more odjeven samo u kupaće gaće te je, osim mišića, pokazao i svoje brojne tetovaže.

"Đirada po mulu", napisao je u opisu, a uslijedila je lavina rekcija njegovih oduševljenih pratitelja među kojima su se našle i brojne poznate dame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Bog!" komentirala je glumica Ana Maras Harmander, "Lako je tebi… Điravala bi se i ja tako s tom vatrenom figurom!" poručila mu je popularna makedonska pjevačica Kaliopi, a glumice Leona Paraminski i Bojana Gregorić Vejzović reagirale su zaljubljenim smajlićima. Pale su i usporedbe s božanstvima i superjunacima.

"Kako si zgodan", "Wow", "Apolon", "Skoro su mi oči ispale", "Aquaman", "Pa ti nisi čovjek", "Luka, svaka ti čast", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobio ispod fotki, a skupio je i na tisuće lajkova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene