O Obećanju

'Nisam znao dal' da plačem ili da budem sretan'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Autorski uradak Aljoše Šerića pod imenom 'Obećanje' zatvorit će četvrti studijski album splitskog glazbenika Luke Nižetića. Ovu pjesmu premijerno poslušajte na našem portalu Dnevnik.hr.

Kako je Luka Nižetić i sam ranije spominjao, ako mora odabrati sebi najdražu pjesmu sa svog aktualnog albuma 'Kad zasvira...', onda bi upravo bila ova skladba.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Suradnja Luke Nižetića i Aljoše Šerića se dogodila slučajno, a na kraju je rezultirala realizacijom impresivne balade.

Producent Zvonimir Dusper - Dus svojim aranžmanskim intervencijama još je više naglasio sam ugođaj pjesme koji se može doživjeti i kao neki requiem, monumentalna pjesma u kojoj se veliča ljubav.

'Ovo je zapravo 'oda ljubavi', a njezin tekst je nešto što me satralo bez zadrške. Nisam znao dal' da plačem ili da budem istovremeno i sretan. Jednostavno Aljoša, čiji rad iznimno cijenim, je tako suptilno i emotivno dočarao temu gubitka ljubavi da zapravo zaželiš da i tvoje posljednje riječi upravo budu sličnog sadržaja', ističe Luka.

Mnogi će biti iznenađeni izričajem pjesme jer Luku se uvijek nekako doživljava kao glazbenika s identitetom veselih, energičnih glazbenih numera.

'Pjesmu 'Obećanje' smatram optimističnom, a ne morbidnom pjesmom i tako bi volio da je i publika doživi', naglašava Luka.

Također treba izdvojiti da je u pjesmi gostovala muška vokalna sekcija folklornog amaterskog društva 'Zagreb - Markovac'.

U pripremi je novi singl

Luka je sa svog posljednjeg albuma kroz posjednje dvije godine publici predstavio ukupno šest singlova i to 'Kad zasvira orkestar', 'Jugo', 'Nisu godine', 'Tamo gdje me srce vuče', 'U snovima' i 'Život curi'.

'Nikad nisam imao toliko izdvojenih singlova s nekog albuma što zaključuje da je ovaj možda nekako bio moj najkompletniji uradak. Već sam počeo raditi na novim pjesmama, ovo ljeto smo izbacili pjesmu 'Vječno'. U pripremi je i novi singl, nešto energično i ludo koji bi svijetlo dana trebao ugledati u prvoj polovici iduće godine', zaključio je Luka.

Režiju video broja za 'Obećanje' ponovno će se primiti Mare Milin koja s ovog albuma redateljski potpisuje 'Kad zasvira orkestar' i 'U snovima', a njegovu premijeru možemo očekivati kroz nekih mjesec dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene