Bilo je i nedoumica

Luka Nižetić se pohvalio novim imidžom i usporedio s miljenikom žena: "Ma gdje je on do tebe, ti si bolji"

Poznati i adrenalin - 2 Poznati i adrenalin - 2 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati i adrenalin - 2 +0 Luka Nižetić Galerija

Luka Nižetić je na Instagramu pokazao novi imidž pa izazvao oduševljenje obožavateljice koje ga ne prestaju hvaliti.

Nakon što je cijelo ljeto proveo na otoku Visu gdje ima svoj restoran, naš popularni pjevač Luka Nižetić vratio se u Zagreb gdje je odmah po povratku odlučio da je vrijeme za osvježeni i novi imidž.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

"Brad Pitt, spavaš li mirno?", napisao je Luka uz fotografiju na kojoj se pohvalio novom, svjetlijom bojom svoje duže kose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Osim što su Lukin novi imidž pohvalile i neke slavne Hrvatice poput glumica Nataše Janjić Medančić i Bojane Gregorić Vejzović te pjevačice Lane Jurčević, u komentarima su mu se javile i brojne obožavateljice koje su mu udijelile komplimente, ali ga uspordile s nekim drugim poznatim ličnostima.

"Ali tu više ličiš na Kurta Cobaina", "Više Cobain nego Pitt", "Još jedan tvoj odličan look, izvrsno", "E kako je prošla ona audicija za Troju 2?", "Brad Pitt u mlađim danima", "Bolji si", "Ma gdje je Brad do tebe", "Opa kakav macan, ne može čovjek da se ne zaljubi u tebe kad svakog dana izgledaš sve bolje i ljepše", "Opa, Bon Jovi, Kurt ili Brad, hm hm?", "Napokon spuštena kosa", "Ti si kao vino, "Uglavnom, prekrasan mladi muškarac", zaključile su Lukine obožavateljice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene