Luka Nižetić je na Instagramu podijelio fotografiju s roditeljima Milom i Tamarom.

Galerija


Naš popularni pjevač Luka Nižetić ovo je ljeto uživao i radio na otoku Visu, gdje ima vlastiti restoran. U slobodno vrijeme boravio je na plažama te ponosno pokazivao svoje isklesano i tetovažama prekriveno tijelo, a zakinuti nisu ostali niti njegovi pratitelji na Instagramu.

Vezani članci Maja Šuput Otkrivamo koji su to domaći glazbenici i vrsni vinari, poduzetnici, vrtlari ili pak uzgajivači pasa! Vlaho Arbulić - 1 Otkrivamo popis Hrvata s najviše tetovaža, dame moglo bi vam se zavrtjeti: "Želim popuniti cijelu površinu"

Posljednja objava na njegovu profilu posebno se svima svidjela, jer je podijelio fotografiju sa svojim roditeljima što ne čini baš često.

"Na koga sam? Na Mila ili na Tamaru?" napisao je uz fotografiju.

"Na Mila oduvijek", "Ja bih rekla savršen miks", "Osmijeh definitivno ćaćin", "Na oboje", "Dobar miks", "Na sebe", "Lijepa obitelj", "Tamarin nos i oči, Milove usne i brada", "Tatino dijete, ali materin mezimac", "Kopija tate", "Uzeo najljepše od matere i ćaće, ne može te nitko ukrast", "To ti je tata? Ja gledam, gle Luku je faca, on i Sean Connery", "Tata je isti Sean Connery", zaključili su njegovi obožavatelji.

U 52. godini pokazala rezultate redovitog vježbanja i tijelo za poželjeti, čak i na paparazzo fotkama izgleda savršeno