rijetko ga pokazuje

Luka Nižetić pozirao s ocem, obojica su skinuli majice, a sad je svima jasno kome duguje dobre gene!

Luka Nižetić Luka Nižetić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić rijetko na Instagramu pokazuje svoje roditelje, no sada je napravio iznimku i objavio fotografiju s ocem Milom.

Pjevač Luka Nižetić na Instagramu je otkrio od koga je naslijedio izgled i dobre gene.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Objavio je fotografiju sa svojim ocem Milom kojeg rijetko pokazuje, a obojica su pozirali bez majice.

"Ćaća i sin", napisao je u opisu fotke kojom je izazvao lavinu reakcija, a svi su odmah primijetili i koliko sliči na oca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Sad se vidi na koga si", "Dobri geni", "Jabuka ne pada daleko od stabla" "Baš ste dobri", nizali su se komentari u sličnom stilu, a fotka je skupila i na tisuća lajkova.

Luka je jednom već pokazao oca na Instagramu, a tada je sve komplimente pokupila njegova majka Marija, koja je također pozirala s njima. Osim Luke, njegovi roditelji imaju i kći Petru koja je također dobro poznata domaćoj javnosti iz vremena kada je radila kao voditeljica.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene