Obiteljska idila

Modriću fotografi ne daju mira ni u Madridu, pogledajte kako provodi slobodno vrijeme sa suprugom Vanjom i djecom

Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 +0 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Galerija

Luka Modrić s obitelji živi u Madridu gdje igra za nogometni klub Real Madrid, a i tamo je prava zvijezda i fotografi ga svugdje prate u stopu.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, nogometaš Luka Modrić, popularan je i izvan granica Hrvatske.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Luka od 2012. godine igra za španjolski klub Real Madrid i s obitelji živi u Madridu, a i tamo mu fotografi ne daju mira i prate ga u stopu kad god izađe iz kuće.

Tako su ga nedavno ulovili sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece ispred kabine za fotografiranje, gdje je njihov sin Ivano snimio fotografije koje su nasmijale nogometaša.

Znatiželjni fotići nisu im omeli u obiteljskoj zabavi i nastavili su uživati u opuštenoj šetnji gradom za koju su se svi i ležerno obukli.

Podsjetimo, Luka je suprugu Vanju upoznao kada je imao samo 19 godina, a njoj je bilo 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić jedva dočekala podijeliti novosti, čestitke ne prestaju pristizati: "Bilo je jako teško šutjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene