Luka uzvratio

Modrić nakon tulumarenja i poziranja s tajanstvenom plavušom: 'Zašto bi mi bilo nelagodno?!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na društvenim mrežama su osvanule fotografije nogometaša Luke Modrića, koji se zabavljao u Los Angelesu s misterioznom plavušom.

Na društvenim mrežama se piše kako je plavokosa djevojka koja se zabavljala s Lukom Modrićem zapravo Dajana Gudic, model i prezenterica, koja živi i radi u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

>> Otkriveno tko je plavuša u zagrljaju Luke Modrića?

U intervju za Sportske novosti Luka je komentirao cijelu situaciju i rekao kako je 'cijela stvar prenapuhana'. Tvrdi da nema razloga da mu bude nelagodno.

'U što se pretvorilo jedno fotografiranje, to je da čovjek ne povjeruje... Zašto bi mi trebalo biti nelagodno?! Pa bio sam zajedno sa svojih petnaestak suigrača na večeri u restoranu i potom u klubu nasuprot. Trener nam je po dolasku u L.A. dao slobodno da se malo opustimo pred nastavak priprema i družili smo se. Bilo je drugih gostiju, pa tako i ta djevojka sa svojim društvom, predstavila se kao Hrvatica koja živi u SAD-u, i popričali smo korektno, kao što činim sa svakim. Zamolila je za fotografiranje i pristao sam', ispričao je Modrić.

Fotografiran s cigarom u ustima, Modrić ističe kako nije mislio da se to moglo zloupotrijebiti.

'Ma to je električna cigara... No dobro, bio sam nesmotren što nisam ni pomislio da bi se tako nešto moglo zloupotrijebiti. Sada mi je definitivno jasno da se ne smijem opustiti ni sekunde, prema nikome i ničemu, jer više doista ne znaš što ti gdje mogu složiti. Može me se kritizirati zato što sam, eto, bio naivan, ali iskreno rečeno, stvarno mi je strašno kakve konstrukcije vi u medijima možete izmisliti iz ničega. Bez imalo obzira prema posljedicama tih neistina na ljude...' zaključio je Modrić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene