Luka i Vanja Modrić vjenčali su se 2010. godine, a zajedno imaju troje djece - sina i dvije kćerkice.

Galerija


Malena Ema navršila je 6 godina.

Vezani članci Luka Modrić (Foto: Instagram) Modrić pokazao romantičnu stranu: Sve je osvojio rođendanskom čestitkom koju je uputio supruzi i najvećoj podršci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Radi se o kćeri nogometnog reprezentativca Luke Modrića, čiji je rođendan ponosni tata obilježio i na svom profilu na Instagramu, na kojem ga prati više od 17,2 milijuna obožavatelja.

"Neopisiva ljubav. Sretan ti rođendan, moje sve", napisao je emotivni Luka pored dvije fotografije na kojoj ljubi i grli svoju mezimicu.

Fotografija je u pola dana sakupila više od 671 tisuću lajkova te mnoštvo komentara čestitara među kojima su bila i brojna slavna imena, od Karima Benzema, Robbieja Keanea, Ivana Klasnića, Badra Harija, do supruga Lukinih suigrača iz reprezentacije - Franke Batelić, supruge Vedrana Ćorluke, te Izabel Andrijanić, supruge Matea Kovačića.

Luka i njegova supruga još imaju i sina Ivana te najmlađu kćerkicu Sofiju, a obitelj živi povučeno.

Podsjetimo, bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. KćiSofija rođena je 2017. godine.

Par se upoznao u jednom kafiću u zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav koja traje i danas, bez ijednog skandala.

Od bucke do mršavice opsjednute lošim operacijama: Slavna glumica napunila 50 godina