Luka Modrić objavio je fotografiju sa odmora u Dubaiju i u samo nekoliko sati dobio skoro pola milijuna lajkova.

Galerija


Mnoge slavne dame, ljepotice i manekenke danas zarađuju gotovo isključivo zahvaljujući svojim golišavim selfijima na Instagramu, no naš je nogometni as Luka Modrić pokazao kako se srca obožavatelja i njihove lajkove može osvojiti i bez skidanja i poziranja u izazovnim krpicama. 

Vezani članci Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Modrići na premijeri serije o životu Sergija Ramosa: Vanja još jednom zasjenila poznatog supruga Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić sjela na motor i pozirala, a onda se javio Luka Modrić i sve nasmijao komentarom

Naime, Luka je trenutno na obiteljskom odmoru u Dubaiju, a tom je prilikom suprugu Vanju i djecu poveo u obilazak tamošnjeg zoološkog vrta te je podijelio nekoliko fotografija tog, kako se ispostavilo, poprilično nesvakidašnjeg iskustva. 

Naime, Luka je objavio fotografiju na kojoj mu odrastao medvjed jede iz ruke. Uz medu, Modrić je pozirao i sa žirafama, lemurima i malenim lavićem kojeg je spremno uzeo u ruke. 

Za svoje je obiteljske fotografije u samo 4 sata dobio skoro pola milijuna lajkova, a fanovi su ga zasuli komentarima u kojima su pokazali svoje oduševljenje viđenim, ali i izrazili svoju zabrinutost te mu poručili da se ipak pazi u društvu divljih životinja. 

Njihovo se nevjerojatno bogatstvo rastopilo: Carstvo slavnog para u teškoj je krizi, hoće li bankrotirati?