Vidite li i vi sličnost?

Modrić objavio fotku s odmora u Hrvatskoj, fanovi ga usporedili s legendarnim glazbenikom, jasno je i zašto

Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) +0 Luka Modrić (Foto: Profimedia) Galerija

Luka Modrić uživa s obitelji na odmoru u Hrvatskoj, a fotografiju s jahte kojom obilazi obalu podijelio je sa svojih 19,5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Luka Modrić pohvalio se fotografijom s obiteljskog ljetovanja koje provodi u Hrvatskoj, pa oduševio svoje obožavatelje, ali i brojne svjetske nogometaše.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

"Vrijeme za obitelj je najbolje vrijeme", napisao je Luka uz fotografiju na kojoj pozira sjajno raspoložen u društvu supruge Vanje i njihovo troje djece.

Luka inače na fotografiji ima odjeven košarkaški dres, a kombinaciju je začinio sunčanim naočalama, takozvanim lenonicama koje su dobile naziv po legendarnom glazbeniku Johnu Lennona, čiji su zaštitni znak bile. 

"Uživaj, stari", "Dobar stil", "Prekrasna obitelj", "Savršeni ste", "Lijepo se provedite", "Čarobno", "Luka, podsjećaš na Johna Lennona", "Isti John Lennon", "Lijepa obiteljska fotografija", "Supruga jedna od rijetkih žena nogometaša koja je prirodna totalno. Super obitelj", "Predivni ste", samo su neki od komentara koje je dobio sa svih strana svijeta, a javili su mu se i kolege Franck Ribéry i Jermaine Jenas, glumci Luka Peroš, Alvaro Ruiz i mnogi drugi. 

Inače, Luka je nedavno bio i kum na krštenju malenog Ivana, sina Matea i Izabel Kovačić. Na Instagramu je podijelio video s krštenja i nije krio koliko je sretan zbog svoje uloge u životu dječaka. 

"Ponosni kumašin!" napisao je tada nogometaš i stavio emotikon srca, a taj je prizor raznježio sve koji su ga vidjeli.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Prepuna plaža nije ih omela u izmjenjivanju sočnih poljubaca, a ni nju da na sebe nabaci malo pretijesni badić

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić nastavila niz svojih ženstvenih izdanja, svilena haljina s prorezom pristajala joj je kao salivena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene