Luka Modrić svoje slobodno vrijeme naradije provodi u društvu svoje obitelji, a to je i dao do znanja fotografijom koju je podijelio na Instagramu.

Galerija


Pored brojnih poslovnih obveza, Luka Modrić svoje slobodno vrijeme najradije provodi u društvu obitelji, svoje supruge Vanje i njihovih troje djece.

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Vezani članci Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Iznajmili 3 luksuzne vile: Tri domaća nogometaša odvela zanosne supruge na odmor u Tursku Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

Iako rijetko dijeli obiteljske fotografije, ovaj put podijelio je jednu i sve oduševio objavom idiličnog zajedničkog trenutka.

Nakon što je 2010. sudbonosno ''da'' izrekao kod matičara, par je godinu kasnije organizirao i veliku svadbenu proslavu u zagrebačkom hotelu Westin.

Luka i Vanja danas su ponosni roditelji osmogodišnjeg Ivana, petogodišnje Eme i najmlađe Sofije, koja je na svijet stigla u listopadu prošle godine.