Obitelj i praznici

Obiteljska idila Luke Modrića: Nogometaš podijelio fotografiju koja je oduševila njegove obožavatelje

Luka Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić na aerodromu u Moskvi (Foto: Dnevnik.hr) +0 Luka Modrić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Modrić svoje slobodno vrijeme naradije provodi u društvu svoje obitelji, a to je i dao do znanja fotografijom koju je podijelio na Instagramu.

Pored brojnih poslovnih obveza, Luka Modrić svoje slobodno vrijeme najradije provodi u društvu obitelji, svoje supruge Vanje i njihovih troje djece.

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Iako rijetko dijeli obiteljske fotografije, ovaj put podijelio je jednu i sve oduševio objavom idiličnog zajedničkog trenutka.

Nakon što je 2010. sudbonosno ''da'' izrekao kod matičara, par je godinu kasnije organizirao i veliku svadbenu proslavu u zagrebačkom hotelu Westin.

Luka i Vanja danas su ponosni roditelji osmogodišnjeg Ivana, petogodišnje Eme i najmlađe Sofije, koja je na svijet stigla u listopadu prošle godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene