Sretan i lijep par

Luka Modrić pokazao svoju romantičnu stranu i sve raznježio, javio mu se i Danijel Subašić

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Galerija

Luka Modrić objavio je fotografiju s voljenom suprugom Vanjom Modrić.

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida,34-godišnji Luka Modrić na društvenim mrežama ne objavljuje često fotografije na kojima pozira s četiri godine starijom suprugom Vanjom, ali kada to napravi obori svoje obožavatelje s nogu.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Tako je bilo i s posljednjom objavom na toj popularnoj društvenoj mreži na kojoj je podijelio fotografiju s Vanjom koja je nastala u jednom restoranu, a među brojnim komentarima našao se i onaj njegovog bivšeg suigrača Danijela Subašića.

Naime, Danijel im je u komentaru ostavio emitokone srce i smješka koji šalje popljubac i tako im jasno dao do znanja što osjeća prema Luki i Vanji i koliko mu se svidjela fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Luka i Vanja u braku su deset godina i žive u španjolskom Madridu s 9-godišnjim sinom Ivanom, 6-godišnjom kćeri Emom i 2-godišnjom kćeri Sofijom. Vanja je Lukina najveća podrška i najveći obožavatelj, a prati ga u svim životnim situacijama. Tako je Vanja blistala od sreće na promociji njegove knjige "Moja igra" koja je održana krajem prošle godine, nakon čega se obitelj uskoro otputila na odmor u Dubai.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Celebrity Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene