nova karijera?

Luka Modrić i Mateo Kovačić postali manekeni, pogledajte kako su se snašli u novoj ulozi, imali su i preslatko društvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Modrić i Mateo Kovačić snimili su modnu kampanju u kojoj im se pridružio i Mateov preslatki sinčić Ivan.

Naši nogometni reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić postali su manekeni.

Pogledaj i ovo Mateo Kovačić predivne fotke Najslađi trenuci nakon pobjede nad Japanom: Vatreni su jedva dočekali zagrliti voljene, a na ove prizore teško je ostati imun!

Nogometaši su snimili kampanju za modni brend Mateove supruge Izabel Kovačić Lunilou, a pridružio im se i njihov preslatki jednogodišnji sinčić Ivan, kojemu je Luka krsni kum.

U videu koji možete pogledati na Mateovu Instagramu, naši nogometaši pred kamerama izmjenjuju razne poze i čini se da su se obojica sjajno snašla u novoj ulozi. 

To potvrđuju i desetci tisuća lajkova koje su dobili te brojni pozitivni komentari.

I Luka se na svojim Instagramu pohvalio manekenskom gažom, a uz fotografije koje je objavio napisao je i kako je sretan što je mogao biti dio ovog projekta. Njegovu objavu pogledajte ovdje.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene