Sergio Ramos i njegova odabranica Pilar Rubio vjenčali su se nakon 7 godina veze i troje djece.

Galerija


Sergio Ramos i njegova odabranica Pilar Rubio prošle su subote izmijenili bračne zavjete.

Poznati nogometaš i španjolska televizijska voditeljica izrekli su sudbonosno "da" nakon 7 godina ljubavi i troje djece.

Vezani članci Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Modrići na premijeri serije o životu Sergija Ramosa: Vanja još jednom zasjenila poznatog supruga Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Nerazdvojni: Mateo Kovačić i Luka Modrić u društvu obitelji zajedno na ljetovanju na luksuznoj jahti

Raskošno vjenčanje s brojnim poznatim uzvanicima održano je u Sevilli, a među uzvanicima su bili i naši nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić sa suprugama.

Uobičajeno, Vanja i Izabel plijenile su najviše pažnje, a obje su blistale u raskošnim, dugim haljinama te sa besprijekornim frizurama i make up-om.

A naši nogometaši nisu skrivali ponos što za ruke drže takve ljepotice za koje ćete se složiti da su svojim izdanjima zasjenile i slavnu dizajnericu Victoriju Beckham koja je na vjenčanje godine stigla u pratnji supruga Davida.

Naravno, najviše pažnje privukla je prelijepa mladenka, 41-godišnja Pilar, koju mediji već godinama nazivaju jednom od najljepših žena nogometaša.

Kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled, no dosad im se nije žurilo pred oltar.

Snježana Mehun nekad je ljubila 8 godina mlađeg manekena, no sada ljubi nešto starijeg bečkog poduzetnika