Ima i dobar povod!

Luka Modrić pohvalio se fotkom sa zvijezdom hit-serije: "Uvijek mi je zadovoljstvo, imenjače"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Modrić i Luka Peroš objavili su na društvenim mrežama fotografiju sa zajedničkog druženja i to povodom novih epizoda hit-serije "La Casa de Papel" u kojoj naš glumac ima ulogu.

Kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju s hrvatskim glumcem Lukom Perošem, inače zvijezdom hit-serije "La Casa de Papel" čije su nove epizode upravo objavljene.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Dva imenjaka na fotografiji poziraju u jednom restoranu, u identičnim odjevnim kombinacijama, a zajedničku je fotografiju na svom profilu objavio i glumac.

"Moralna podrška od kapetana. Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji", napisao je Peroš uz fotografiju koju su lajkali i glumci iz serije poput Pedra Alonsa.

"Uvijek mi je zadovoljstvo, imenjače", odgovorio mu je Modrić u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Peros (@lukaperosofficial)

Peroš u seriji koja se postala svjetski fenomen igra ulogu pljačkaša Marseillea, a posljednjih nekoliko dana putem društvenih mreža najavljuje dugoočekivane, nove epizode kojima zapravo počinje i posljednja sezona prikazivanja. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene