Iako je samozatajni kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, 33-godišnji Luka Modrić, htio u tajnosti provesti godišnji odmor s obitelji i prijateljima, to mu nije uspjelo.

Galerija


Luka Modrić navodno se trenutno odmara na jugozapadu Turske u turističkom mjestu Bodrumu.

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel objavila romantičnu fotografiju s Mateom, no u prvom planu našao se njezin duboki dekolte Forić Modrić (Foto: Instagram) Supruga Darija Srne pozirala s Modrićevom Vanjom te joj posvetila dva heštega koja su oduševila javnost

Iako je samozatajni kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, 33-godišnji Luka Modrić, htio u tajnosti provesti godišnji odmor s obitelji i poznatim prijateljima, to mu ipak nije uspjelo.

Naime, kako prenose turski mediji, Modrić je tamo iznajmio 3 luksuzne vile koje pripadaju lokalnom hotelu: jednu za sebe i suprugu Vanju, a duge dvije za Matea Kovačića i njegovu suprugu Izabel te za Darija Srnu i njegovu suprugu Mirelu Forić.

Naime, nogometašima ovo nije prvo zajedničko ljetovanje, a osim što se oni odlično slažu, tako se slažu i njihove lijepe supruge.

Parove je odala fotografija s obožavateljima koje nisu mogli izbjeći, no zanimljivo, nitko od njih nije podijelio niti jednu fotografiju s odmora na društvenim profilima.

Bodrum je jedno od najpoznatijih i najpopularnijih ljetovališta u Turskoj, a poznat je po prekrasnoj prirodi i miru koji nudi svojim gostima.

A čini se kako je mir upravo ono što je trebalo ovim poznatim domaćim parovima...