objavila sretnu vijest

Zbog nje je nogometaš Real Madrida izašao iz karantene i riskirao odlazak u zatvor, a sad očekuju prvo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Sofija Milošević podijelila je na Instagramu sretnu vijest da očekuje dijete s nogometašem Lukom Jovićem.

Poznata srpska manekenka Sofija Milošević (29) pohvalila se da je trudna s nogometašem Real Madrida Lukom Jovićem (22). 

Pogledaj i ovo showbuzz jako dobra genetika! Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

"Želimo s vama podijeliti sretne vijesti da nam stiže bebica. Zahvalna sam što Luka može biti uz mene tijekom ovog perioda. Ne mogu niti zamisliti da nisam kraj njega tijekom ovih teških vremena za cijeli svijet", napisala je Sofija na Instagramu pokraj slike na kojoj ljubi dečka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We would like to share with you our happy news, we are going to have a baby🤰🏼❤️💓 👩‍❤️‍💋‍👨!!!!Im so thankful that Luka can be next to me during this period💓 @lukajovic, I couldn’t imagine being without him during this difficult time for the whole world.💓

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Inače, Jović je šokirao javnost u četvrtak kada je procurila vijest da je odletio iz Madrida gdje je bio u karanteni u Srbiju. Razlog je bio Sofijin rođendan, a srpski mediji su pisali da je nogometaš je stigao privatnim zrakoplovom i kada je sletio dobio je rješenje o samoizolaciji. Zbog toga se našao na udaru srpske javnosti, ali tijela vlasti pa mu sada prijeti i zatvorska kazna u trajanju od tri godine.

Naime, prema članku 248. Krivičnog zakonika u Srbiji, odnosno nepostupanju po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, Joviću prijeti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Cijeli slučaj je komentirao i srpski predsjednik Aleksandar Vučić istaknuvši da ne razumije Jovićev postupak, ali da ne treba na njega raditi linč. 

U međuvremenu je i njegova draga Sofija pokazala kako izgleda njihova trenutna karantena i otkrila da se zabavljaju sportskim aktivnostima poput kućne košarke. Uz to je objavila i video kako s balkona, s ostalim sugrađanima, plješću medicinskim djelatnicima.

Jović je u vezi sa Sofijom od ljeta prošle godine, no u početku je tajio da su skupa. Inače, manekenka je poznata po vezama s nekoliko srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene