Luka Bulić dobio je zadatak pjevati kao Maja Šuput u jedanaestoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.


Luka Bulić dobio je težak zadatak u prošlotjednoj epizodi. Naime, gljiva mu je odredila da će u jedanaestoj i predfinalnoj epizodi morati pjevati kao Maja Šuput.

Saša Lozar još jednom pokazao svima – maska i glas učinili ga neprepoznatljivim!

 

Osmijeh nakon što ga je kum izvadio! Keš, mislim! #TLZPhr

Posted by Luka Bulic on Sunday, November 29, 2015
Vezani članci Maja Šuput - 3 Šuput pokazala što se događa iza scene kad kamere ne snimaju, ovako se zabavlja dok traju reklame Maja Šuput Maja Šuput samo u ogrtaču najavila da večeras vodi Eurosong, svi jedva čekaju: "Frizura, šminka i dekolte spremni!"

'U ovih par tjedana smo se svi stvarno jako zbližili i postali prijatelji pa nemam neku napetost. Čak i ako ću se malo sprdati znam da Maja zna da je sve to iz dobre namjere. Dala mi je savjet kako da napravim neki pokret glavom da više sličim na nju', rekao je Luka koji se stvarno potrudio 'skinuti' što više Majinih pokreta kako bi cijeli nastup bio nezaboravan.

 

"Doktore, imam osjećaj da sam Maja Šuput. Jesam li poludio?""Nisi, Luka, samo te ta gljiva u Tvoje lice zvuči poznato jako voli vidjeti kao plavušu..."

Posted by Luka Bulic on Sunday, November 29, 2015

Majina zarazna energija, pokreti glavom i vrckavost na sceni samo su neki od detalja koji su Luki osigurali veliki pljesak publike.

Pogledajte nastup još jednom na službenoj stranici showa Tvoje lice zvuči poznato i uvjerite se sami.

Zadnja epizoda druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 6.prosinca iznjedrit će pobjednika. Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput za tjedan dana izvest će svoje posljednje transformacije, a samo najbolji natjecatelj će odnijeti pobjedu. Posljednji put će osmero natjecatelja stupiti na scenu, pa ćemo tako imati priliku vidjeti transformacije u Beyonce, Erosa Ramazzottija, The Pointer Sisters te Miley Cyrus. Preostalih četvero natjecatelja nastupat će u revijalnom tonu, tako ćemo vidjeti dva sjajna dueta, Dušana Bućana i Ivana Šarića u ulozi Dražena Zečića i Anđele te Ivanu Marić i Maju Posavec kao pjevačice iz grupe ABBA.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook